Ved du heller ikke præcist, hvilket af dine produkter du tjener mest på?

Få svaret med den rette rapporteringsløsning

Du sidder i økonomiafdelingen af en produktionsvirksomhed. Du kender navnet på alle jeres produkter. Og du ved hvad virksomhedens overskud har været i forrige år. Men når du skal dykke længere ned i tallene, og skal fortælle din chef, hvilke produkter I tjener mest på (og derfor skal have et salgsmæssigt fokus på), bliver det uoverskueligt.

At finde svaret, på spørgsmålet tager lang tid, og de tal du ender med at præsentere, er allerede forældet. Kort sagt, mangler du indsigt i din virksomhed. Den indsigt, kan du få, med et rapporterings-værktøj.

 

Skab en sundere økonomi i din virksomhed

Med et godt rapporteringsværktøj, kan du nemt få indsigt i alle aspekter af din virksomhed – og derved tage de rette beslutninger. Det betyder, at du har et godt grundlag for, at skabe en sundere økonomi i din virksomhed. Produkter der skaber en stor profit for virksomheden kan prioriteres over produkter, som har store indirekte omkostninger - nogle der uden en god rapporteringsløsning kan være svære at få overblik over. Det gør dig bedre rustet til at vækste din forretning.

 

Få en rapporteringsløsning der understøtter din forretning

Det er vigtigt, at du ikke blot vælger en tilfældig rapporteringsløsning. Men i stedet vælger en løsning der snakker sammen med dine øvrige systemer – og især dit økonomistyrringssystem. Hos Optimate har vi specialiseret os indenfor Dynamics AX (som nu har udviklet sig til Dynamics 365 Finance and Operations) siden 2004. Det betyder, at vi kender ERP-løsningen og tager udgangspunkt heri, når vi arbejder med rapportering. Det er en fordel, fordi vi kender datastrukturen bag løsningen og derfor har den bedste baggrund for at rådgive dig, i opbygningen af din rapporteringsløsning.

 

Vælg en fleksibel rapporteringsløsning

Virksomheder udvikler sig hele tiden, derfor er det vigtigt, at du får en fleksibel rapporteringsløsning. OptiBI er en rapporteringsløsning, som bygger ovenpå Dynamics AX/365, men som også kan udvides til at opsamle data fra andre systemer som f.eks. Dynamics 365 CRM, Google Analytics mv. Ved at du kan samle data på tværs af dine systemer, kan du få det samlede overblik over din forretning.

 

Kom hurtigt i gang med din rapportering

OptiBI er et af Optimates tillægsmoduler til Dynamics AX/365. Fælles for Optimates tillægsmoduler er, at de er udviklet i samarbejde med vores kunder og bruges af virksomheder spredt på tværs af forskellige brancher. Det giver gennemtestede løsninger, der gør dig i stand til at komme hurtigt i gang. 

 

Læs mere om, hvad OptiBI kan gøre for dig

Kontakt os

Hovednummer: +45 5137 0899
E-mail: info@optimate.dk

  
 

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 08:00 til 16:00
Fredag kl. 08:00 til 15:30
 

keyboard_arrow_up