Business Intelligence sikrer indsigt i din virksomhed

... så du altid har det rigtige overblik.

Få den rette 'indsigt', så du altid ved, hvordan det går i din virksomhed - og til en hver tid kan træffe de rette forretningsmæssige beslutninger.

Hos Optimate vil vi hjælpe dig med at få ’indsigt’ i din forretning

Hvordan vi giver dig 'indsigt' i din forretning, afhænger af hvad der giver best mening for din virksomhed. For 'indsigt’ skabes ikke ved, at du har mange datakilder og systemer – men ved, at du på et vilkårligt tidspunkt kan analysere og sammenholde selv meget store datamængder. Det gør nemlig dig i stand til, at tage de rette beslutninger.

Vi arbejder typisk med Power BI som BI-platform, da det er en fleksibel løsning, som er enkel for dig at anvende, på tværs af enheder. Det gør det nemt for dig, altid at følge med i din virksomhed - også når du er på farten. Men har du i dag en anden BI-løsning, er det intet problem for vores BI-eksperter. Præsentationsværktøjet (f.eks. Power BI) er nemlig blot 'toppen af isbjerget'. Vi arbejder også med din datastruktur og sikrer, at du har det rette 'fundament' (datawarehouse) til din BI-løsning.

I opbygningen af din BI-løsning, kan vi hente data fra forskellige datakilder. En typisk datakilde er din ERP-løsning, f.eks. SAP, Dynamics 365 Business Central mv. Hvis du har Dynamics AX eller Dynamics 365 Finance and Operations som din ERP-løsning, kan vi med fordel tage udgangspunkt i vores præ-konfigurerede rapporteringsløsning PreBuild Power BI.

 

Lad BI understøtte dine beslutninger

Vi hjælper dig med at få en god start med BI

Når du skal i gang med Business Intelligence

Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på

Kontakt os

Hovednummer: +45 5137 0899
E-mail: info@optimate.dk

  
 

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 08:00 til 16:00
Fredag kl. 08:00 til 15:30
 

keyboard_arrow_up