BI kan betyde alverden for din virksomhed

... er du sikker på, at du arbejder sammen med de rette BI konsulenter?

Med OptiBI udnytter du effektivt vores erfaring og kompetencer, mens du kommer hurtigt i gang med BI til din Dynamics AX og D365FO.

Hvor vigtigt er BI for din forretning?

Optimate har nogle af branchens mest erfarne BI konsulenter, som brænder for at give dig indsigt i din forretning. Vi giver dig det bedst mulige indblik, så du kan tage de rette beslutninger. Gennem et tæt samarbejde med vores ERP-kollegaer, har vi god forståelse for datastrukturen i Dynamics AX og Dynamics 365 Finance and Operations (D365FO). Det gør os godt rustet til at vejlede dig i samspillet mellem din BI- og ERP-løsning.

Samarbejder du med Optimate, får du et fast konsulentteam, der kender dine behov, din løsning og din virksomhed. Det skyldes, at holdet ikke ændres efter et projekt er gennemført. Derved bliver vi over tid dine Optimates.

Vi hjælper dig med at få den rette rapportering, der giver indsigt i din virksomhed - hvad end det er en præopbygget løsning eller ej

Hvorfor en præopbygget tilgang?

Vores erfaring er, at du indenfor en uge kan komme i gang med en præopbygget BI-løsning til din Dynamics AX eller din D365FO.

Men det betyder hverken at du får et fastlåst samarbejde, eller rapporteringsløsning. Et samarbejde med Optimate er agilt. Det gør os i stand til, at tilpasse os dine specifikke ønsker og behov. Det gør også, at vi får et tæt samarbejde med dig som kunde - on-site så vel som off-site. Derved løser vi dine problemstillinger i fællesskab, så vi hurtigt finder frem til den rette løsning for dig.

keyboard_arrow_up