HVEM ER OPTIMATE

HVEM ER OPTIMATE

Optimate er et agilt AX-hus på den måde, at det er vores kunders behov, der afgør vores næste skridt, så AX-systemerne kommer til at understøtte den enkelte organisation på bedst mulig vis.

DET TILBYDER VI

DET TILBYDER VI

Et godt samarbejde baseret på engagement, klare aftaler, dokumentation og forretningsforståelse, så vi forbliver attraktive for både kunder og medarbejdere.

KERNEN

KERNEN

Vores team af AX'ere er afgørende for vores succes. Deres egenskaber og kompetencer sikrer, at vores kunder får det de har behov for i et godt samarbejde. Det tror vi på er vejen frem.

ORGANISATION

ORGANISATION

Vores organisation fungerer lidt anderledes. Vi har hverken projektledere eller sælgere ansat, men har i stedet sammensat et hold, der varetager både AX-delen og de andre områder. Det har givet os styrken til at være hvor vi er i dag.

HISTORIE

HISTORIE

Fra begyndelsen i 2004 har Optimate været en koncentreret organisation med intenst fokus på at styrke vores AX kompetencer og skabe stærke samarbejder. Det er lykkes og vi er blevet udnævnt som Gazelle syv år i træk.

NYHEDER

NYHEDER

Nyt om AX, om Optimate og hvad der ligger derimellem. Vi holder jer også opdateret via nyhedsmail, som I får ved at tilmelde jer i boksen herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring den nyeste udvikling i Microsoft Dynamics AX