Fem nye ansigter i Optimate

Vi har et meget højt aktivitets niveau og det virker til at fortsætte, så derfor har vi ansat fem nye medarbejdere, således at vi kan fastholde den gode support til vores trofaste kunder.

Hinnerup

På Hinnerup kontoret er der startet tre nye medarbejdere – Søren og Finn som begge er konsulenter og Palle som er udvikler.

Palle komme fra branchen, hvor han har arbejdet som AX udvikler siden 2002 og før dette har han ligeledes arbejdet med XAL. Han har en lang og bred erfaring med udvikling, specielt inden for integrationer, hvorfor han er blevet en del af vores integrations team.

Finn kommer også med en lang erfaring fra branchen som han entrede tilbage i 1998. Han har en bred faglig viden over de fleste moduler i AX, dog er hans speciale Lagerstyring, Produktion og Supply chain management. Finn har stor fokus på at levere den helhedsorienterede løsning, som skaber merværdi for vores kunder.

Søren er AX forretningskonsulent og har været dette siden 2011, med salg, indkøb, logistik og lagerstyring som primære arbejdsområder. Hans erfaring bygger på mellemstore og store implementeringsprojekter på versionerne AX 2009 og AX 2012. Inden Søren kom til konsulent branchen i 2011, har han fungeret som intern AX konsulent i en stor dansk møbelkæde og senere for Danmarks største gulve/gardin kæde. Så her møder I en konsulent som ligeledes har god erfaring fra kunde siden.

Vejle

På Vejle kontoret er der startet en ny medarbejdere – Lars, som bliver en del af vores udvikler team i syd. Lars kommer ligeledes til at arbejde med i vores modul team, hvor han skal skabe og udvikle nye moduler. Lars kommer fra et job som AX udvikler fra et konsulent hus i branchen.

Aalborg

Erling er startet på vores Aalborg kontor den 01-10-2017, hvor han er blevet en del af vores udvikler team i nord. Erling startede i ERP branchen som udvikler tilbage i 1992 og har arbejder med alle Damgaard produkterne C5, XAL og Dynamics AX. Senest har han arbejdet indgående med Dynamics365, hvor han har løftet moduler fra AX2012 til den nyest version. Udover dette har han ligeledes stor viden om integrationer og han er derfor også blevet en del af vores integrations team.

 

Tag godt imod dem alle!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring den nyeste udvikling i Microsoft Dynamics AX