OptiLicense Compliance Manager

Styring af sikkerhed, roller og licensiering

Det er tidskrævende og kompliceret at sikre at du overholder licens reglerne til din AX.

Med OptiLicense Compliance Manager kan du udvide Dynamics AX med værktøjer og funktioner, der gør det markant hurtigtere og billigere at administrere brugerrettigheder og licenser.

Spar op til 50 % af den tid, du bruger på opsætning af roller og brugerrettigheder

Gennem OptiLicense Compliance Manager får du et brugervenligt værktøj der gør det markant nemmere at administrere brugerrettigheder og giver dig et hurtigt overblik over roller og tilladelser, så du kan være sikker på, at dine kritiske data er beskyttet. Samtidig får du de nødvendige værktøjer til at sikre, at din brug af systemet matcher din licensstruktur.

Med OptiLicense Compliance Manager kan du selv tilrette sikkerhedsrollerne (individuelt eller via skabeloner) efter eget behov og politikker. Det er nemt at se, hvad der i givet fald skal ændres, for at en rolle trækker den korrekte licenstype.

Undgå underlicensiering af Dynamics AX

Microsoft gennemfører løbende compliancy checks hos deres kunder, og ved løbende at have styr på sit rolle- og rettighedsopsæt i Dynamics AX, så sikrer du at din virksomhed ikke får uforudsete regninger grundet et eventuelt overforbrug af roller og rettigheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring den nyeste udvikling i Microsoft Dynamics AX