Optimate har fået nye ejere

De 3 grundlæggere af Optimate har i nogen tid ønsket at afvikle deres fælles ejerskab i Optimate gennem deres holdingselskab Optimate Holding.

Det er nu lykkedes at finde nye ejere af Optimate. Et konsortium bestående af investeringsfonden Industri Udvikling, 3 direktører i Optimate: CEO René J. Frøkjær og COO Michael Klahsen, Bruno Max Sørensen samt en større kreds af medarbejdere har købt Optimate.

De nye ejere har overtaget selskabet 1/5-2018. I forbindelse med overdragelsen fratræder CFO John Jeppesen ved udgangen af Maj måned.

 

René J. Frøkjær udtaler:

Løsningen indebærer at der ikke kommer de store ændringer i den daglige drift og ej heller i den måde hvorpå vi driver Optimate. Det er vigtigt for os at kunne sikre en kontinuitet og fastholdelse af de holdninger og værdier, der kendetegner Optimate.

Vi er glade for at have lavet et samarbejde med netop Industri Udvikling, da de kun ønsker at have en minoritetspost. Dermed har vi fortsat godt fat i virksomheden og kan fortsætte den gode udvikling som vi har oplevet igennem de seneste mange år”.

 

John Jeppesen udtaler:

”Jeg er meget glad for at den øvrige ledelse og en række medarbejdere har valgt at købe Optimate. At netop de mennesker der kender virksomheden bedst vil investere i den, borger for selskabets styrke og potentiale, og er udtryk for en stor tillid til fremtiden. Jeg vil gerne takke medarbejdere og kunder for 14 fantastiske år med Optimate”

 

Vores kunder

Vi håber at vores kunder og samarbejdspartnere vil tage godt imod de nye ejere, og ser potentialet i at vores arbejdsmetoder og ikke mindst selvstændighed bliver bibeholdt.

Har du spørgsmål i forbindelse med den nye ejer konstellation er du velkommen til at kontakte:

René J. Frøkjær
M: +45 4091 3382
E: rjf@optimate.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring den nyeste udvikling i Microsoft Dynamics AX