Optimate overtager C2-Relations pr. den 5. december 2018

C2-Relations blev stiftet i 2004, og har i de mere end 14 år udelukkende fokuseret på Dynamics CRM, og er derigennem blevet en meget kompetent sparringspartner på området. C2-Relations har som Optimate en agil tilgang til projekter og opgaver, og dermed er de to virksomheder et rigtig godt match.

Senest har C2-Relations fået kompetencer inden for Field Service området, og tilbyder virksomheder rådgivning i forhold til at digitalisere deres arbejdsprocesser indenfor serviceforretningen. Dette er et område som er meget aktuelt for en række af Optimates nuværende kunder indenfor produktion- og logistikområdet.

René J. Frøkjær udtaler:

"Vi har igennem længere tid ønsket at kunne tilbyde en bredere kompetence indenfor Microsoft Dynamics 365 platformen, hvor vi i dag primært leverer inden for Dynamics AX og Power BI. Derfor er vi meget glade for, at kunne byde C2-Relations velkommen som en del af Optimate familien".

 

Dette betyder, at Optimate nu også rådgiver vores kunder inden for:

  • Field Service (digitalisering og effektivisering af jeres serviceorganisation).
  • CRM (digitalisering af jeres salgsproces og kundehåndtering).
  • PowerApps (opbygning af forskellige Apps til din virksomhed).
  • …samt tilbyde jer en kompetent rådgivning om relationen mellem Dynamics AX/365 og Dynamics CRM.

 

Claus Diedrichsen udtaler:

"Hos C2-Relations ser vi det som det perfekte match. Vi kommer ind i en organisation, som efter vores vurdering arbejder ud fra samme DNA, en ukompliceret og kundeorienteret organisation. Vi får nu adgang til en bred kompetence inden for Dynamics 365 via +50 nye kollegaer".

Vi glæder os til at kunne tilbyde jer de nye kompetencer og rådgivning, samt øge værdien af jeres forretnings digitalisering.

Ønsker du at vide mere om de fremtidige muligheder hos Optimate, er du meget velkommen til at kontakte Claus Diedrichsen eller René J. Frøkjær CEO, Optimate.

 

Med Venlig hilsen

 

René J. Frøkjær

Optimate ApS

tlf. +45 4091 3382

Mail: rjf@optimate.dk

 

Claus Diedrichsen

C2-Relations A/S

tlf. +45 3168 1301

cd@c2-relations.dk

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring den nyeste udvikling i Microsoft Dynamics AX