OptiDoc

Send e-dokumenter – Output Management i Dynamics AX/365

OptiDoc er en output management løsning, som øger effektiviteten og fleksibiliteten i den elektroniske kommunikation med kunder og leverandører. Opsætning af layout sker i eksterne layoutværktøjer, mens distribution af formularer nemt kan styres i Dynamics AX/365. Al afsendelse af dokumenter sker, som sikrer en ensartet, overvåget og logget kommunikation med omverdenen.

Fleksibelt system

Dataoutput kan dannes som elektroniske dokumenter (PDF), fil-formater (bl.a. XML, CSV og Excel) eller som traditionel print. De elektroniske dokumenter og filer kan distribueres via mail, fax, FTP og EDI/VANS. Det er også muligt at vedhæfte øvrige filer, så en mail med en ordrebekræftelse for eksempel kan vedhæftes et PDF-dokument med de gældende salgsbetingelser. Alle forsendelser bliver logget i en printjournal. Med integration til en EDI-portal bliver det muligt at konvertere udgående dokumenter til diverse andre formater, f.eks. EDIFACT. Dokumentet fremsendes automatisk til konvertering i EDI-Portalen og leveres til samhandelspartneren.

Flot design

Formularerne kan designes nemt og flot i layoutværktøjerne - uden at ændre rapporterne i Dynamics AX/365. Det giver store besparelser på tilretninger af rapporterne både ved opstart og ved versionsløft.

Brugervenligt

For hvert dokument kan opsættes regler for format og distribution, som kan gælde alle modtagere, en gruppe af modtagere eller én enkelt modtager. Med preview-funktionen kan alle forsendelser ses på skærmen og rettes inden afsendelse.

PDF-arkiv

Alle dokumenter kan gemmes som pdf-filer i et elektronisk arkiv. Med OptiDoc styrer brugeren navngivningen af filerne, så ethvert dokument altid kan åbnes fra de relevante journaler i Dynamics AX/365. PDF-arkivet sikrer eksakte kopier til enhver tid.

 

Peter Sikora

Peter Sikora

+45 5137 1713

peter@optimate.dk Læs mere om Peter Sikora
Morten Isaksen

Morten Isaksen

+45 5137 2785

mis@optimate.dk Læs mere om Morten Isaksen
Jes Gudiksen

Jes Gudiksen

+45 5137 1034

jes@optimate.dk Læs mere om Jes Gudiksen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring den nyeste udvikling i Microsoft Dynamics AX