OptiGrator

Integrations framework

OptiGrator gør det muligt at importere / eksportere elektroniske data til Dynamics AX / 365. Som sådan sparer firmaen kostbare mandetimer ved f.eks. at skrive data, og mængden af tastefejl reduceres til et minimum. I stedet kan organisationen med OptiGrator fokusere på værditilsætningsopgaver og bedre kundeservice.

Løsningen kan endvidere overvåge din virksomheds integrationer, således at den samhandel i har med omverdenen, i form af bl.a. kunder og leverandører, monitoreres løbende. Dermed tabes betydningsfuld forretningsinformation ikke, hvilket sikrer, at din forretning altid arbejder med de rette data og informationer.

Fleksibelt system

OptiGrator kan importere data til alle tabeller i Dynamics AX/365. Modtagne filer i for eksempel XML, Excel, CSV eller fastlængde konverteres til et inhouse XML-format, og importeres til en kladde, hvor de valideres efter opsatte regler. Er data i orden, kan kladden bogføres automatisk, hvor i mod kladder med dataproblemer kan opdateres delvist eller slet ikke. Den ansvarlige bruger for dokumenttypen kan herefter behandle data, korrigere, supplere og herefter bogføre kladden manuelt.

Med integration til en EDI portal, kan EDI ordrer hentes og indlæses i Dynamics AX/365 automatisk.

Driften af systemet flyttes således ud i de enkelte afdelinger i virksomheden, hvor den nødvendige forretningskompetence findes. IT-afdelingen skal kun involveres, når der er tale om deciderede korrupte filer.

OptiGrator kan ligeledes eksportere data fra alle tabeller i Dynamics AX/365. Simpel opsætning gør det muligt at udpege de tabeller og felter der indeholder værdierne der skal eksporteres. 

Validering

Importerede data valideres efter regler, som virksomheden selv har defineret for hver dokumenttype. En hård regel kan være, at kunne identificere en kunde for at oprette en salgsordre. Hvis ikke stopper valideringen. En blød regel kan være, at hvis en pris på en leverandørbekræftelse afviger fra en indkøbsordre, sendes der en mail herom, uden at det stopper valideringsprocessen. 

Fil-log og journalisering

Alle modtagne filer gemmes, alle processer logges og alle opdateringer i Dynamics AX/365 dokumenteres i journaler i form af bogførte kladder i OptiGrator.

 

Hans Rossen

Hans Rossen

+45 5137 0026

hans@optimate.dk Læs mere om Hans Rossen
Bruno Max Sørensen

Bruno Max Sørensen

+45 5137 0884

bruno@optimate.dk Læs mere om Bruno Max Sørensen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring den nyeste udvikling i Microsoft Dynamics AX