Performance og optimering

Problemer med performance på Dynamics AX?

Dynamics AX' helt store styrker er de store bredder, hvilket gør det muligt at styre mange forskellige processer samt tilpasning til forskellige branchers særlige behov med kundespecifik udvikling eller tillægsmoduler. Men det er ligeledes Dynamics AX kompleksitet der gør, at det kræver et særligt overblik at overskue alle processerne og sørge for, at systemet performer optimalt.
Specifikt i Dynamics AX 2012 har flere virksomheder oplevet væsentlige problemer med performance, hvilket vi løste i en kombination mellem vores SQL teknikere og Dynamics AX konsulenter, som hurtigt og effektivt har løst problemstillingerne.

Skal vi løse dine Dynamics AX performance problemer?

Kontakt os i dag, og få et godt tilbud på en komplet gennemgang af infrastrukturen omkring jeres Dynamics AX løsning, herunder indeksering og eventuelle uhensigtsmæssige databaseforespørgsler. Med denne gennemgang garanterer vi at kunne optimere performance på din Dynamics AX installation og sikre den rigtige og hurtige brugeroplevelse, som man forventer af et moderne system.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring den nyeste udvikling i Microsoft Dynamics AX