Tæt på som AX partner

Nic. Christiansen Gruppen importerer Land Rover og Jaguar i Danmark, Sverige og Norge samt Hyundai i Danmark. Herudover ejer de de to bilforhandlerkæder Terminalen og Bayern AutoGroup.

I 2012 var bilkoncernen i gang med at implementere AX og hen mod slutfasen kom der så meget pres på, at de trak Optimate ind for at løse en specifik opgave. Den blev løst på tilfredsstillende vis, og flere og flere opgaver er siden lagt over til Optimate.

“Optimate har vist sig at kunne løfte opgaver der er forholdsvis komplekse. De laver et kvalitetsarbejde, og man må ikke undervurdere deres tilgang og de konsulenter der kommer her i huset. Det er et AX-udviklingshus, som har kvalitetsmedarbejdere og de står for et åbent, fleksibelt og alligevel velstruktureret samarbejde,” udtaler Kent Andersen, Koncern IT-chef hos Nic. Christiansen.

Forretningsdrevet samarbejde

Kent Andersen forklarer også, at den måde Optimate håndterer bilkoncernens ting på er forretningsdrevet langt hen ad vejen, og at de er tæt på i mere end én forstand.

”Når der skal laves ændringer, har de fokus på at sætte sig ind i vores forretning og derfra forsøge at finde en eksisterende løsning der kan bruges. Hvis ikke en standardløsning kan bruges, er de som partner gode til at beskrive og udvikle det vi ønsker og har behov for. Men også det at de er tæt på fysisk, så de kan køre forbi når noget brænder på, har meget at sige. Optimate er fleksible, når vi har projekter, der presser sig på, da de så stiller med flere folk, så vi kan afslutte til tiden.”

Åben ærlighed

Hos Nic. Christiansen oplever de også en åbenhed og ærlighed i samarbejdet.

“Det er et meget ærligt samarbejde, som er betydningsfuld for os - vi har ærlig kommunikation. Hvis der er et problem, sidder vi ikke med en fornemmelse af at problemet bliver gemt. Selvom sandheden kan gøre ondt, er ærligheden langt vigtigere. Vi når ind til kernen i det, og finder en løsning på det hver gang. Den relation betyder meget for os.”

En række af Optimates konsulenter er fast tilknyttet i deres komplekse organisationskultur, så de ikke får nye konsulenter ind midt i et forløb.

”Det at det er den samme konsulent, der kommer i huset hos os hver gang gør, at konsulenten får et stort kendskab til vores forretning. Det har vi oplevet som positivt og gør os meget tilfredse med samarbejdet,” fortæller Kent Andersen, og afslutter med at sige:

Optimate tager ansvar for det der sker. De er hurtige til at rette op når der opstår uforudsete problemer og de håndterer fejl og løfter økonomiske ansvar forbundet med det. De står ved det de har sagt, og gør det de har lovet. Det giver os trygheden i at starte nye projekter, når vi har en leverandør der tør stå ved det lovede.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring den nyeste udvikling i Microsoft Dynamics AX