Agilt og dygtigt AX-håndværk

For Optimate er Union Engineering A/S én af de kunder vi taler om, når vi siger langvarige kunderelationer. Vores relation med dem har varet det meste af vores levetid, da Union Engineering var iblandt Optimates første fem kunder.

Union Engineering er verdens førende producent af kulsyreanlæg. Kulsyre (CO2) anvendes inden for fødevaresektoren samt industrien og fremstilles ved at raffinere røggas fra afbrænding af fossilt brændsel, kemiske processer eller den udvindes fra fermentering. Union Engineering er en meget videntung, markedsorienteret og international virksomhed med egne selskaber i USA, Brasilien og Kina. Union Engineering omsætter årligt for ca. 500 mill.kr. og beskæftiger i dag 200 medarbejdere, heraf 130 på hovedkontoret i Fredericia.

“Vores samarbejdede med Optimate startede omkring XAL, og vi har gennem alle årene haft et godt og agilt samarbejde. For Union Engineering er det vigtigt, at vi har en direkte vej til udviklerne. Det får vi hos Optimate. ”I 2010 blev det besluttet at skifte fra XAL til AX 2012, og valget faldt på Optimate som leverandør og samarbejdspartner. ” fortæller CFO hos Union Engineering, Heidi Thousgaard Jørgensen.

Union Engineering var en af de første, der gik i drift med AX 2012, og implementeringen gik godt, selvom der var bump på vejen - det oplevede de fleste, der gik i luften med AX 2012 i den første version. I dag kører AX hos Union Engineering i Danmark, USA og Kina.

“Vi valgte Optimate til opgaven ud fra kemi, økonomi og Optimates agile forretningsmodel, og ud fra vores erfaring omkring et godt og konstruktivt samspil gennem flere år. De evner at sætte sig ind i vores forretning og dens kompleksitet”, siger Heidi Thousgaard Jørgensen.

Den direkte vej

“Vi har en god sparring direkte med udviklerne. Når vi har defineret en opgave oplever vi, at de ofte byder ind med alternative løsninger. De har en lyst til at gøre arbejdet ordentligt – og evner at tænke både systemer og brugeroplevelse”, fortæller Iben Lunau Hansen, Intern AX-konsulent hos Union Engineering.

“Overordnet set er Optimate en dygtig leverandør. Styrken har været agiliteten og de dygtige håndværkere med hurtig respons. Det er det vi har valgt dem på, og det vi er blevet ved med at vælge dem på”, afslutter Heidi Thousgaard Jørgensen.

Læs mere
Sirona Dental A/S

Sirona Dental A/S

AX standard giver ressourcer til udvikling

Med en standardløsning bruger Sirona mindre tid på rutineopgaver, og mere tid på videreudvikling af deres produkt.

Læs mere
Reitan Distribution A/S

Reitan Distribution A/S

Vores AX giver konkurrencemæssig fordel

Reitan Distributions skræddersyede AX-løsning understøtter deres virksomhed effektivt og optimalt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring den nyeste udvikling i Microsoft Dynamics AX