Bjørn Ivan Lange

"Som tidligere udvikler og løsningsarkitekt er jeg meget fokuseret på at finde den rigtige løsning sammen med kunden. Jeg kan godt lide at udfordre grænsefladerne mellem de forskellige forretningsområder, processer og integrationer for at finde de rigtige løsninger. Løsninger skal være brugervenlige, nemme at forstå og anvende samt gøre hverdagen nemmere"

Om Bjørn

Bjørn har taget en programmøruddannelse med en projektleder overbygning. Han har mange års erfaring inden for ERP-systemer, herunder C5, XAL og Dynamics AX/365. Han har deltaget i projektledelse, design, udvikling og implementering af ERP-løsninger i brancher som handel, produktion og den offentlige sektor.

Bjørn har en høj viden om tid- og jobregistrering i alle former for virksomheder med integration til Produktion, Projekt, HR, Løn og Finans. Han har en god forståelse for samspillet mellem Dynamics AX/365 og andre systemer. Bjørn har international erfaring med Dynamics AX/365. Han har bl.a. rejst verden rundt og undervist Dynamics AX/365 huse for Microsoft i Europa og USA. Dette har givet Bjørn en bred generel viden om Dynamics AX/365 platformen.

Kernekompetencer

  • Shop Floor Control.

  • Produktion.

  • Lagerlogistik/WMS.

  • Integration til eksterne løsninger.

Er det ikke mine kompetencer du leder efter?

Se om en af mine kollegaer er det rette match.
 

Find din Optimate her

Kontakt os

Hovednummer: +45 5137 0899
E-mail: info@optimate.dk

  
 

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 08:00 til 16:00
Fredag kl. 08:00 til 15:30
 

keyboard_arrow_up