”Det kører utrolig nemt. Langt de fleste transaktioner foregår helt uden problemer”

"Fakturaerne til vores kunder skal bare komme frem på den rigtige måde og derfor er det vigtigt for os, at have en løsning, der fungerer”

Arctic Groups mange offentlige kunder har alle et krav om, at fakturaer og kreditnotaer modtages elektronisk ved hjælp af NemHandel. 

Med en EDI-løsning (Electronic Data Interchange), kan Artic Group imødekomme disse krav. Løsningen sørger for, at fakturaerne kommer frem til den rette, på den rigtige måde hver gang.

 

Bliv klogere på EDI

"Selvfølgelig skal vi kunne EDI"

Gennem en EDI løsning, kan Arctic Group nu imødekomme deres offentlige kunders krav om at modtage fakturaer og kreditnotaer elektronisk.

For Arctic Group er det vigtigt, at løsningen er let at arbejde med, samt at de hurtigt kan få hjælp, hvis de har behov for det. Gennem et tæt samarbejde dækkes disse behov til Arctic Groups fulde tilfredshed.

“Det er et krav fra alle vores offentlige kunder, at vi sender fakturaer og kreditnotaer som EDI-filer. Hvis vi vil handle med dem, skal vi selvfølgelig leve op til det”.

Automatisk Output og input til Dynamics AX

Selvom det offentlige kræver fakturering via NemHandel, er det ikke tilfældet ved alle Artic Groups kunder. Andre vil hellere modtager dokumenterne via mail, fax eller ftp.

Arctic Group laver fakturaer og kreditnotaer på samme måde i deres Dynamics AX, uanset hvem der skal modtage dem. OptiDoc sikrer at dokumenterne sendes korrekt til hver enkelt leverandør.

Tilsvarende bruges integrations løsningen OptiGrator til deres indgående dokumenter. OptiGrator sørger for, at de indgående EDI-filer indlæses automatisk i Dynamics AX.

”Fakturaerne til vores kunder skal bare komme frem på den rigtige måde, og derfor er det vigtigt for os at have en løsning, der fungerer”.

Arctic Group har flere fordele af deres digitale set-up til dokumenthåndtering, men der er ikke tvivl om hvad der er vigtigst.

”Det vigtigste er vores fakturering, og at vi har et godt samspil med dem, der hjælper os med det. Det har vi med Optimate og Bizbrains”.

Om Arctic Group

Arctic Group sælger og fragter varer i Nordatlanten, hovedsageligt som mellemled til andre virksomheder.

Arctic Groups gevinst ved samarbejdet:

Effektiv administration af fakturaer og kreditnotaer

user-cash-scale

Konkurrencemæssig fordel

award-trophy-star

Tæt samarbejde med hurtig hjælp ved behov

multiple-circle

Kontakt os

Hovednummer: +45 5137 0899
E-mail: info@optimate.dk

  
 

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 08:00 til 16:00
Fredag kl. 08:00 til 15:30
 

keyboard_arrow_up