Optimerede forretningsprocesser

"Optimates konsulenter er gode sparringspartnere i Dynamics AX"

Dentsply Sirona bruger Dynamics AX til at frigive ressourcer til udvikling

De manuelle rutiner tog for meget tid. I samarbejde med det faste konsulentteam fra Optimate, fik Dentsply Sirona en hurtig overgang til Dynamics AX - som ikke gik ud over virksomhedens drift.

Et stærkt samarbejde med faste konsulenter

Før Dentsply Sirona blev kunde hos Optimate, var virksomheden i trivsel. Men mange processer bar præg af at være tunge, og der var behov for en opgradering.

Virksomheden arbejdede hårdt på at udvikle og forbedre deres produktportefølje. Men der var brug for en optimering af forretningsprocesserne. Hertil havde de behov for en leverandør med god forretningsforståelse.

“Vi kunne ikke dedikere ressourcer til et langt opgraderingsprojekt af Dynamics AX. Men det behøvede vi heller ikke. Et accelereret implementeringsforløb af Dynamics AX, på få måneder, blev leveret af Optimate”.

Alt det Dentsply Sirona gør, er standard, så de har fået overskud til at koncentrere sig om videreudvikling.

“Før havde vi så travlt med at drive hverdagen, at vi ikke havde tid til at tænke på hvordan vi kunne gøre det smart. Nu bruger vi mindre tid på rutineopgaver og mere tid på videreudvikling”.

En smertefri overgang

Dentsply Sirona oplevede en implementering der ikke gik ud over driften. Tests blev gennemført med al data implementeret. Forretningen blev simuleret igennem det. Det gav tid til at korrigere fejl inden implementering.

“Optimate stillede med et integreret team. Konsulenterne sad her under implementeringen. De er agile, de har dybt kendskab til systemet, og de mestrede at drage virksomhedens opmærksomhed ind i det”.

Dentsply Sirona har haft faste konsulenter fra projekt til drift. Det styrker samarbejdet, da konsulenterne kender virksomhedens processerne.

 

Om Dentsply Sirona

Dentsply Sirona laver en maskine til rengøring, smøring og sterilisering af tandlægeredskaber.

Dentsply Sironas gevinst ved samarbejdet:

Færre administrative omkostninger

user-cash-scale

Frigivet tid fra rutine opgaver til at vækste

time-clock-hand-1

Et stærkt partnerskab om deres løsning

multiple-circle

Kontakt os

Hovednummer: +45 5137 0899
E-mail: info@optimate.dk

  
 

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 08:00 til 16:00
Fredag kl. 08:00 til 15:30
 

keyboard_arrow_up