Power BI giver indsigt i butikssalget

Rykeby fik et setup, som understøtter deres salg

Ved at koble Power BI og Power Apps til Rynkebys eksisterende CRM-løsning fik de et setup, som giver en øget indsigt i salget på tværs af mange forskellige butikker og forhandlere. 

 

Bliv klogere på mulighederne med Power BI

Et BI-projekt med meget mere

Rynkeby sælger juice og saft gennem samarbejde med mange forskellige butikker i mange forskellige byer.

Det er et stort logistisk arbejde. Men det er også et stort arbejde at spore hvor godt salget går i de enkelte butikker og måle effekten af forskellige kampagner.

En af de ting der tidligere var svært at identificere, var hvilke butiksudstillinger der gav det bedste salg - både generelt men også i forbindelse med kampagner. 

Derfor har Rynkeby ikke blot fået en Power BI løsning men derimod fået samlet deres forskellige data fra forskellige løsninger i et Power BI setop som også modtager data fra dem der opstiller varerne i butikken.

Power Apps er et stærkt værktøj

For at få gode nok data at arbejde med, kræver det, at dem der opstiller varer i butikken bruger løsningen. Derfor blev der lavet en brugervenlig App vha. Power Apps som gør det muligt for medarbejderne at tage billeder af deres butiksopsætning. Disse billeder med dertilhørende data er nu nemme at finde, fordi de afleveres ens hver gang, og fordi de kobles til den pågældende kampagne samt den pågældende kunde i CRM-løsningen

Rynkeby kan nu se på hvilke butikker der klarer sig bedst i givende kampagner og så nemt se, hvilken opstilling der er lavet i butikken, så de opstillinger der sælger er dem der bruges fremover. Tilsvarende er det nemt for medarbejder at finde inspiration i hinandens opstillinger.

Det gør samlet set hverdagen nemmere for medarbejderne i butikkerne og for dem der skal analysere data og rapportere på div. kampagner.

Om Rynkeby

Rynkeby kender de fleste danskere, både fra deres saft og juice, men også for deres cykelhold. Og når det kommer til saft og juice, så er Rynkeby faktisk Nordens største producent. 

Rynkebys gevinst ved samarbejdet:

Stærkere datagrundlag

pie-line-graph-desktop

Indsigt i 'hvad der virker'

performance-increase-1

Sparring på tværs af medarbejderne

multiple-circle

Kontakt os

Hovednummer: +45 5137 0899
E-mail: info@optimate.dk

  
 

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 08:00 til 16:00
Fredag kl. 08:00 til 15:30
 

keyboard_arrow_up